Continuarea acestui blog: magdahobbyarts2.blogspot.ro
Powered By Blogger

miercuri, 29 august 2012

S 98 - Set - "Inimi de cristal"

Comanda speciala.
Set cu cercei si pandantiv, lucrat cu sarma placata cu argint, antioxidanta si cristale Swarovski.
Indisponibil.


S 97 - Set - "Duo"

Set cu cercei si colier, lucrat cu sarma placata cu argint, antioxidanta si chipsuri de pietre semipretioase: bluestone si turcoaz. Colierul se incheie cu incuietoare lucrata manual din sarma placata cu argint, antioxidanta.
Pret: 60 ron - indisponibil


S 96 - Set - "Pasiuni secrete"

Set cu cercei si colier, lucrat cu sarma placata cu argint, antioxidanta , margele acrilice, margele metalice filigranate si accesorii argintii. Colierul se incheie cu incuietoare lucrata manual din sarma placata cu argint, antioxidanta.
Pret: 55 ron


marți, 28 august 2012

b 64 - Bratara - "Sidef inflorit"


Bratara lucrata cu sarma placata cu argint, antioxidanta , sidef triunghiular si accesorii din argint tibetan. Bratara se incheie cu incuietoare tip carabina.
Pret: 30 ron - indisponibila



joi, 23 august 2012

P 50 - Pandantiv - "Gradina cu ganduri bune"

Pandantiv lucrat manual cu sarma placata cu argint, antioxidanta, agata mare verde, chipsuri de piatra semipretioasa: aventurin si jad lime, margele acrilice, margele metalice filigranate si alte accesorii metalice sau din argint tibetan. Pandantivul se prinde pe snur din ata cerata, care se incheie cu incuietoare tip carabina.
Pret: 30 ron - indisponibil

















marți, 21 august 2012

S 96 - Set - "Sora soarelui"

Comanda speciala.
Set cu pandantiv si inel , lucrat manual cu argila polimerica (fimo). Pandantivul se prinde cu snur textil din ata cerata si organza , care se incheie cu incuietoare tip carabina.
Pret: 35 ron - indisponibil



duminică, 19 august 2012

S 95 - Set "Geometrie artistica"

Set cu pandantiv si cercei, lucrat manual cu argila polimerica (fimo). Pandantivul se prinde cu snur din ata cerata  care se incheie cu incuietoare tip carabina.
Pret: 25 ron - indisponibil


Comoara mea cea mai de pret

Pentru multi dintre oameni, "comoara de pret" ar insemna bani multi, aur mult, averi, etc. Pentru mine insa, cea mai pretioasa comoara sunt copiii mei. Asa ca , destul de curand (in iarna, pe la sfarsitul lui ianuarie),  voi deveni si mai bogata.  :) Comoara mea va deveni si mai mare. :) Cu ajutorul si randuiala bunului Dumnezeu, voi deveni mama pentru a treia oara.
Am lipsit, asadar, motivat, din activitate. Ceva probleme de sanatate, la inceputul sarcinii, m-au tinut pe loc.
Acum insa, e timpul sa va arat ce am mai lucrat.